Wie zijn wij?

Sinds een jaar of 30 is er in de Nieuwstraat in Spijkenisse al een speciaalzaak voor handwerkers en naaisters te vinden.
Maar sinds 2006 wordt de winkel gerund door Irene.
Al van jongs af aan werkt ze in de wereld van maak en verstel werk van de kleding en wordt ze al getrokken door alles wat in de handwerkwereld plaats vindt.
Ze heeft ontzettend veel ervaring met het vermaken en maken van kleding en bruidskleding en heeft onder andere voor een mode ontwerper gewerkt.
Ze draait voor niets haar handen om!

Toen Irene de kans kreeg om de winkel over te nemen was het dan ook droom die in vervulling ging, ook voegde ze daar direct haar naaiatelier aan toe.
Al snel werd het assortiment veel ruimer gemaakt zodat er voor ieder wat wils is.
Ook werden er al gauw lessen en workshops gegeven.

Vandaag de dag is de winkel een stuk groter geworden dan dat hij in 2006 was.
Er is een borduur en bedruk atelier aan de winkel toegevoegd, een stomerij, een lijstenmakerij en kunt u uw naaimachine altijd brengen voor een onderhoudsbeurt of een reparatie.
Qua assortiment heeft de winkel voor ieder wat wils, er zijn ontzettend veel naaimachines, knopen, bandjes, borduurpakketen, garens, bolletjes wol en ga zo maar door.
Minimaal zes keer per week worden er lessen en workshops gegeven aan onze grote tafels die achter in de winkel staan.

Bent u opzoek naar een goede naaimachine waar alles over verteld kan worden, zowel uit eigen ervaring als het mechanische gedeelte dan zit je bij Irene Naaimachines aan het goede adres.
We verkopen uitsluitend naaimachines waarvan wij weten dat ze goed en degelijk zijn en waar we zelf ook 100% achter staan.

We hebben van alles in huis, kom gerust eens langs!